Om deel te nemen aan activiteiten en voordelen te ervaren van de vereniging ben je lid van de vereniging. Doe mee met door ons georganiseerde workshops, activiteiten, bedrijfsbezoeken en kom in contact met medestudenten die je kunnen helpen bij je studie. Hierbij krijg je als lid voorrang, korting en help je het voortbestaan van de studievereniging te garanderen. Ook blijf je door je lidmaatschap op de hoogte van verschillende nieuwtjes.

Hoe word ik lid?

Inschrijven bij de vereniging is mogelijk door het invullen van een lidmaatschapsformulier. Dit formulier is hieronder via de knop te downloaden. Vul dit formulier in en stuur deze op naar het bestuur of geef deze af aan het bestuur in het verenigingslokaal (lokaal D2.018) in Delft. Ook ligt hetzelfde formulier daar fysiek om in te vullen. Zodra je inschrijving is verwerkt zul je een bevestigingsemail krijgen met daarin ook verdere instructies rondom toegang tot Athena en andere zaken.