Eerstejaarsweekend

HBO-ICT – Eerstejaarsweekend 2018

Datum: 16 – 19 augustus
Locatie: Delft
geschatte prijs: €60 (incl. maaltijden)
Contact: EJW@svequinox.nl
Aanmelden: klik hier!

Eerstejaarsweekend

Ieder jaar organiseert Studievereniging Equinox het eerstejaarsweekend (EJW) voor de eerstejaars studenten van HBO-ICT!
Dit is dè kans om jouw studiegenoten al voor de eerste collegedag te kunnen ontmoeten.
Op deze pagina is informatie te vinden over het EJW van de studie HBO-ICT in Delft.

Over het EJW

Ieder jaar organiseert Equinox namens de studie een weekend voor aankomende eerstejaars. Dit eerstejaarsweekend biedt je de mogelijkheid om alvast je studiegenoten op een gezellige manier te leren kennen voordat het collegejaar begint. Hierdoor begin je de studie samen en sta je er dus niet alleen voor.
Zeker op je eerste collegedag is het erg leuk als je al meerdere mensen van je studie kent en zal samenwerken veel makkelijker gaan.
Op het EJW kan je deelnemen aan leuke activiteiten afgewisseld met rustige momenten. Wij zullen er een episch weekend van maken.

Over Equinox

Equinox is de studievereniging van de studies Technische Informatica en HBO-ICT (differentiatie Network & System Engineering). Deze studies worden gegeven op de Haagse Hogeschool vestiging in Delft. Wij staan los van de andere studievereniging van de andere locaties. Er worden daarom twee aparte EJW’s georganiseerd. Het EJW van SIM, Haag Uit, is alleen voor Den Haag en Zoetermeer. Je leert hierdoor alleen de studiegenoten kennen van de vestiging waar jij gaat studeren.

Geen ontgroening

Equinox hoort bij de opleiding. Het is een studievereniging, geen studentenvereniging. Het eerstejaarsweekend is dan ook geen ontgroening, maar puur bedoeld om je klasgenoten te leren kennen.
Wil je de studentenverenigingen van Delft leren kennen, dan kun je ook met de OWee meedoen. Deze valt direct na het EJW, dus combineren is mogelijk!

OWee

De OWee is de Ontvangst Week van alle studenten in Delft. Tijdens deze week staan er wederom ontzettend veel leuke activiteiten gepland in en rond Delft. Tijdens deze week is het de bedoeling dat je de stad Delft en zijn studentenverenigingen leert kennen.
Tijdens deze week is het mogelijk om zelfs te logeren in een studentenhuis. Dit is dè kans om alvast te ervaren wat het studentenleven allemaal inhoudt.
Meer informatie over de OWee vind je hier.

Inschrijven

Wil je mee met het Eerstejaarsweekend? Je kan je via deze link aanmelden! Je aanmelding is definitief zodra wij een betaling via bankovererschrift hebben ontvangen, hierover ontvang je t.z.t. nog een mailtje over.

Heb je vragen, stuur deze naar EJW@svequinox.nl