Communicatie met de vereniging verloopt via het bestuur. U kunt het bestuur bereiken via onderstaande gegevens.

Bezoekadres

Studievereniging Equinox
Rotterdamseweg 137
2628 AL Delft

Telefoon

+31 (0)15 260 6286 (verenigingslokaal)

Samenwerking met bedrijven

Voor vragen over de business relaties en/of sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met business@svequinox.nl.

Financiële zaken

Voor vragen over de contributie of facturen kunt u contact opnemen met penningmeester@svequinox.nl.

KvK-nummer

27356141

RSIN

821341005

Rekeninginformatie

S.V. Equinox
IBAN – NL05 INGB 0009 6407 60
BIC – INGBNL2A

Routebeschrijving

De verenigingsruimte van Studievereniging Equinox bevindt zich op de 2e verdieping van de Haagse Hogeschool in Delft. De hoofdingang van de Haagse Hogeschool bevindt zich op de hoek Rotterdamseweg/Jaffalaan. Vanuit daar kunt u met de trap of lift (achterin het Atrium) naar de 2e verdieping. Via de loopbrug of door de gang kunt u doorlopen naar lokaal D2.018. In de gang kunt u Equinox al herkennen door het verlichte uithangbord boven de ingang van het verenigingslokaal.

Met de trein
Stap uit op station Delft. Volg het water (Westsingelgracht) in zuidelijke richting (Houttuinen). Loop vervolgens verder langs het water (Zuidkolk en Schie) in zuidelijke richting (Zuideinde) tot de Abtswoutsebrug. Steek de brug over en volg het fietspad (Abtswoudsepad). Aan het einde van het fietspad bevindt zich het gebouw van de Haagse Hogeschool.

Met de bus
De dichtstbijzijnde bushalte bij de Haagse Hogeschool is halte ‘Delft, TU – Aula’. U kunt deze halte bereiken met buslijnen 40, 69, 174 en 455. Vanaf deze bushalte kunt u via de Jaffalaan of Landbergstraat de Haagse Hogeschool bereiken. Per bus kunt u deze bushalte bereiken vanaf Station Delft, Rotterdam Centraal, Rotterdam Noord (via Berkel) en Zoetermeer (via Pijnacker).

Met de fiets
De Haagse Hogeschool is uiterst goed bereikbaar per fiets vanuit alle richtingen. Delft kent een fijnmazig fietsnetwerk waardoor vervoer per fiets uiterst goed mogelijk is. Op station Delft kunt u gebruik maken van een OV-fiets indien u geen fiets bezit. Ook kunt u in Delft gebruik maken van deelfietsen.

Met de auto
Neem afslag 9 ‘Delft’ vanaf de A13. U bent op de Oostpoortweg, sla linksaf richting de Julianalaan in zuidelijke richting. Vervolg de weg op de Schomakerstraat en sla rechts af bij Zuidplantsoen. Sla aan het einde links af de Michiel de Ruyterweg op en dan naar rechts naar de Jaffalaan. De Haagse Hogeschool bevindt zich aan het einde van de Jaffalaan. U kunt uw auto parkeren op het parkeerdak van de Haagse Hogeschool. De ingang hiervan bevindt zich aan de zijde van Rotterdamseweg. Let op dat het parkeren aan de Rotterdamseweg zelf vanaf 1 februari 2021 betaald is.

Deelmobiliteit
Delft is redelijk progressief wat betreft deelmobiliteit. Zo kunt u gebruik maken van deelfietsen, deelscooters en deelauto’s in Delft. Kijk hiervoor op onder andere de volgende websites.
Deelfiets
https://mobike.com/global/
Deelscooter
https://felyx.com/nl/nl
https://nl.go-sharing.com/
Deelauto
Vind een beschikbare deelauto bij u in de buurt: https://ritjeweg.nl/.
https://www.greenwheels.nl/
https://hely.com/delft/
https://mywheels.nl/auto-huren/Delft
https://studentcar.nl/
https://www.snappcar.nl/auto-huren/delft
https://wegocarsharing.com/