Equinox richt zich niet alleen op het stimuleren en ondersteunen van de studieprestaties van onze studenten maar ook het overbruggen van het gat tussen de opleiding en het beroepsveld. Om onze studenten te helpen bij het vinden van een leuke (afstudeer-)stage of een succesvolle (bij-)baan die goed bij ze past organiseren wij jaarlijks de Equinox Carrièredag.

Tijdens de Carrièredag krijgen bedrijven en studenten op een laagdrempelige en informele manier de kans om elkaar te ontmoeten en op zoek te gaan naar een goede match. Het evenement is opgedeeld in twee delen: de openingspresentaties en de bedrijvenbeurs.

De eerstvolgende Equinox Carrièredag zal plaatsvinden op:

07 maart 2023

Meld deelname van uw bedrijf aan via business@svequinox.nl.

Presentaties

Aan het begin van de dag krijgen alle bedrijven de kans om zich te presenteren aan de studenten in een openingspresentatie. Hierdoor krijgen alle studenten een goede eerste indruk welke bedrijven aanwezig zijn en wat zij van deze bedrijven kunnen verwachten. Door het geven van een goede pitch laat het bedrijf al snel zien welke successen er in het verleden geboekt zijn en welke plannen er liggen voor de komende jaren waar deze studenten eventueel een bijdrage aan kunnen leveren.

Equinox Carrièredag - Bedrijvenbeurs

Bedrijvenbeurs

Het tweede deel van de dag staat in het teken van de bedrijvenbeurs. Tijdens deze beurs is het mogelijk om direct in gesprek te gaan met de student en vakinhoudelijke discussies te voeren. Elk bedrijf wordt ook sterk aangemoedigd om zowel een recruitment medewerker mee te nemen als een medewerker met vakinhoudelijke technische kennis om tijdens het gesprek goed de technische diepte in te kunnen gaan. Dit zodat zowel het bedrijf als de student een goed inhoudelijk beeld van elkaar kunnen vormen.

Er is in de planning expres veel tijd uitgetrokken voor gespreksmogelijkheden, dit om goede gesprekken tussen student en uw bedrijf te stimuleren. Op deze manier hopen wij de studenten met een goed gevoel over uw bedrijf naar huis te laten gaan. Wie weet leidt dit contact tot uw volgende nieuwe medewerker!

Netwerkborrel

De carrièredag wordt jaarlijks afgesloten met de netwerkborrel. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje is het voor zowel de bedrijven als de studenten mogelijk contacten te leggen ter bevordering van een goed kwalitatief netwerk vol specialisten in uw beroepsveld. Ook stelt dit u in staat een goed beeld te krijgen van de student en kunt u als bedrijf laten zien dat werken bij uw bedrijf niet alleen bureauwerk is maar ook een gezellige kant kent.

Meld u nu aan!

Mocht u interesse hebben in de Equinox Carrièredag, stuur dan een email naar business@svequinox.nl.
Ook voor eventuele andere vragen met betrekking tot samenwerking kunt u hier terecht.

Sfeerimpressie van de Equinox Carrièredag