Boekenverkoop

Koop vandaag nog je studieboeken via Equinox!

Bestel hier je studieboeken!

(helaas heeft Studystore nog geen link gestuurd, we zullen dit aanpassen zodra het zo ver is)

Boekenverkoop

Goede studieprestaties gaat gepaard met goede voorbereiding. Daaronder valt ook de aanschaf van studieboeken om beter te kunnen studeren. Alleen de colleges volgen is niet voldoende.

Dit is waarom Equinox, in samenwerking met Studystore, je graag wil helpen om de studieboeken tegen een goedkoop prijsje aan te schaffen.

Hoe werkt het?

Als jij je studieboeken bestelt via bovenstaande link zal je de keuze krijgen of je je studieboeken bij je thuis afgeleverd wilt krijgen of bij Equinox. Als je er voor kiest om de boeken bij Equinox af te leveren zal je bericht krijgen van Equinox wanneer deze afgehaald kunnen worden bij Equinox op de Haagse Hogeschool in lokaal D2.018.

Korting!

Studieboeken zijn duur en daarom helpen wij je met korting! Als lid van Equinox krijg je 10% korting op het volledige boekenpakket! Hier worden jij en je portemonnee toch een stuk vrolijker van! Wettelijk mogen studieboeken winkels niet meer dan 10% korting geven op studieboeken. Helaas zijn wij hier ook aan gebonden.

Studystore

Studystore levert studieboeken, educatieve e-books en studiematerialen aan studenten aan een hbo-opleiding of universiteit. Dat doen ze via de website, een van de vijf campuswinkels en door intensief samen te werken met de opleidingen en studieverenigingen. Studystore verzorgt voor hogescholen of universiteiten ook eigen webshops waar studenten hun studiematerialen kunnen bestellen.

 

 

Veel succes met je studie!

Mocht je nog vragen hebben kan je altijd contact met ons opnemen via onderwijs@svequinox.nl.

 

Studystore logo