Stages en Afstudeerstages

Hudson Cybertec

Hudson Cybertec is continu op zoek naar professionals met visie, passie en creativiteit om bij te dragen aan de groei van onze organisatie. Als medewerker lever je gespecialiseerde services aan bedrijven in het industriesegment én aan bedrijven waar de technische installaties essentieel zijn voor de bedrijfsvoering. Door out-of-the-box te denken ben je in staat om de beste oplossingen te selecteren en toe te passen. Binnen een team van ervaren collega’s werk je op het gebied van Cyber Security in technische omgevingen vaak samen aan opdrachten bij één of meer van onze opdrachtgevers. De basis van ons succes wordt gevormd door de kennis en ervaring van onze medewerkers.


Openstaande Vacatures:

Computest

Wij zijn een team van meer dan 50 professionals, een vriendengroep met een gedeelde passie voor performance. Applicaties moeten werken. En we helpen onze klanten om zich daarvan te verzekeren. Met onze 10 jaar ervaring in testautomatisering bieden we een compleet pakket aan services zoals testen, advies en monitoring. Dit maakt ons een toonaangevende service provider in performance assurance voor applicaties in complexe omgevingen.


Openstaande Vacatures:

QSight IT

Wil je onderdeel uitmaken van een enthousiast, professioneel en inspirerend team? Bij QSight IT kun je je carrière beginnen of verder uitbouwen. Je wordt ingezet op jouw vakgebied maar krijgt ook alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, door bijvoorbeeld opleidingen en trainingen, maar uiteraard ook door ervaring op te gaan doen in uitdagende projecten. Heb jij passie voor je vak? Wil je elke dag leren en jezelf ontwikkelen? Dan is QSight IT de plek voor jou!


Openstaande Vacatures:

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Wij zijn de ICT partner van onze klanten.

Bij Ormer ICT kan jij je ICT-stage of -afstuderen meer dan succesvol afronden. Wij bieden je de kennis, ervaring en expertise aan door jou onderdeel te laten uitmaken van onze klantteam’s. We helpen je je eigen kennis te vergroten en je ervaring te verrijken. Zie jij het als een uitdaging om de finish van jouw opleiding succesvol te behalen? Kijk dan voor de mogelijkheden op onze website.


Openstaande Vacatures:

Mavisoft

Are you interested in maintaining your status quo in the realm of deep learning? Are you creative
and seeking freedom in terms of how you work? Mavisoft stands for Machine Vision Software
which is the technology that provides image based automatic inspection and analysis. Based out of
the Innovation Dock in Rotterdam, we are a young team passionate about Machine Vision and Deep
Learning as a whole. We work alongside companies such as RamLAB, MakerSpace and Captain AI
who are also in the forefront of AI.


Openstaande Vacatures:

Wandelplatform Nederland

Wandelplatform Nederland is een jong, leuk bedrijfje uit Utrecht dat wandelen heel laagdrempelig maakt. We hebben een succesvolle app (app Wandelen) en een online platform (wandelingen.nl) met daarop de meeste wandelingen in de Benelux.

We willen graag de website, backend/frontend en de apps (Android en IOS) verder ontwikkelen, door o.a. meer mogelijkheden inbouwen. Het moeten dé platforms worden voor wandelend Nederland en straks heel Europa.


Openstaande Vacatures:

Hydrologic

Werken bij HydroLogic is uitdagend. We krijgen de meest complexe vraagstukken van onze opdrachtgevers voorgeschoteld en onze teams staan altijd klaar om daar hun tanden in te zetten en pas los te laten als het probleem is opgelost. Wil jij je snel inhoudelijk ontwikkelen en uitgroeien tot een expert op het gebied van water en/of informatica? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Openstaande Vacatures: