De vereniging kent veel verschillende commissies met uiteenlopende doelen. Een commissie is een onderdeel van een vereniging dat zich bezig houdt met een taak voor de vereniging. Dit kan een grote taak zijn in de vorm van het organiseren van een uitje of reis, maar het kan ook iets kleins zijn zoals helpen bij het organiseren van een lunch.

Actieve Commissies

Studievereniging Equinox kent momenteel zeven commissies. Mocht je het nou leuk vinden om deel te nemen aan een commissie om daar je hobbymatige kennis of plezier de vrije loop te laten gaan, neem dan contact op met een van de commissieleden of het bestuur om je hulp aan te bieden!

Activiteitencommissie

Organiseert verschillende activiteiten van de vereniging zoals lunches, filmavonden, studiereizen, en de periodieke LAN-party.

EJW-commissie

Jaarlijks wordt voor de eerstejaars studenten een introductieweekend georganiseerd (eerstejaarsweekend) om de eerstejaars in staat te stellen om elkaar te leren kennen voordat de opleiding begint. Ook worden de studenten tijdens dat weekend bekend met de stad Delft. De EJW-commissie organiseert dit introductieweekend.

Kluscommissie

De KlusCom bestaat uit handige leden die onderhoud uitvoeren om de verenigingsruimte in top conditie te houden. Naast onderhoud maken zij ook nieuwe meubels voor in de ruimte zoals de gametafel, de koffiekast en de monitorenmuur.

Developmentcommissie

De meest technische commissie van allemaal is de DevCom. Deze groep leden zorgt er voor dat alle ICT-systemen waar de vereniging gebruik van maakt goed draaien. Denk daarbij aan onder andere Athena, het bijlesplatform, maar ook mailservers en andere websites zoals deze. Niet alleen web development maar ook het onderhoudt van onderliggende systemen zoals de VPS, computernetwerk en andere zaken is wat zij beheren en onderhouden.

Studiecommissie

Deze commissie zorgt ervoor dat het studiemateriaal wat beschikbaar wordt gesteld op Athena up-to-date blijft en organiseert studiemiddagen voor de studenten van de opleiding.

LANXXL-commissie

Organiseert ieder jaar de LANXXL, hèt gaming event van Delft en omstreken. Tijdens dit evenementen kunnen ~250 studenten een hele nacht (20:00 – 8:00) lang allerlei wedstrijden aangaan (inclusief prijzen) en spelletjes met elkaar spelen. De LANXXLcom organiseert dit evenement en zorgt er voor dat het jaarlijks een groot succes is.

Mediacommissie

De Mediacom verzorgt de promotie van al onze evenementen door onder andere posters en de nieuwsbrief. Verder onderhouden ze de sociale media kanalen zoals onze Facebook, Discord en LinkedIn.

Zet je in voor de vereniging!

Lijkt het je leuk om als actief lid je in te zetten bij een commissie.

Sluit je dan aan bij een commissie!