Wat is een commissie

Een commissie is een onderdeel van een vereniging dat zich bezig houdt met een taak voor de vereniging en zo het bestuur helpen. Dit kan een grote taak zijn in de vorm van een uitje of reis organiseren, maar het kan ook iets kleins zijn zoals helpen bij het organiseren van een lunch.

Actieve Commissies

Studievereniging Equinox bestaat uit de volgende commissies:

• Activiteitencommissie
    • Organiseert de verschillende vereniging activiteiten zoals filmavondjes, studiereizen, en de periodieke LAN-party
  • EJW-commissie
    • Het organiseren van het eerstejaarsweekend
  • Kluscommissie
    • De klusCom bestaat uit handige jongens en meisjes die verschillende constructies in het hok onderhouden/maken, denk aan de gametafel, de kast, en de koelkast
  • Developmentcommissie
    • Verantwoordelijk voor het draaien en onderhouden van de verschillende ICT systemen waar de vereniging gebruik van maakt. Denk aan Athena, het tentamen archief, mailservers, en websites.
  • Studiecommissie
    • Onderhoudt het studiemateriaal en helpt bij de studiemiddagen.
  • LANXXLcommissie
    • Organiseert ieder jaar de LANXXL, hèt gaming event van Delft en omstreken.
  • Mediacommissie
    • De Mediacom verzorgt de promotie van al onze evenementen door onder andere posters en de nieuwsbrief. Verder onderhouden ze de sociale media zoals onze Facebook.