Over Equinox

De basics

Equinox is de studievereniging van de opleiding HBO-ICT (voorheen Technische Informatica) aan de Haagse Hogeschool Delft. Studievereniging Equinox is georganiseerd voor en door studenten.

Ons doel

Ons doel als studievereniging is om bij te dragen aan het verhogen van het studiesucces van onze studenten en het verbreden en verdiepen van hun vakkennis. Daarnaast willen we het mogelijk maken om op een leuke en eenvoudige manier in contact te komen met het bedrijfsleven. Daarnaast vinden wij natuurlijk ook de gezellige kant van het studieleven erg belangrijk. Een gezellige groep vrienden om de studie mee te voltooien maakt het studeren namelijk alleen maar leuker.

Hoe bereiken we dit

Equinox zorgt ervoor dat aan beide aspecten van de studie niets tekort komt. Voor de studie organiseren we bijvoorbeeld studiemiddagen, bedrijfsbezoeken en workshops. Bij de gezelligheid kun je denken aan een LAN-party, filmavond of borrel. Zo proberen wij het jou zoveel mogelijk naar de zin te maken.